Een gebruiker toevoegen is zeker mogelijk en kan eenvoudig gedaan worden in de backend van ons systeem onder de tab USERS.
> Kies hier ADD USER (Links boven)
> Vul het EMAILADRES in en druk op ENTER

> Klik op ADD bij het kopje company access om de user toegang te geven tot jullie apps4fashion account
> Kies het gewenste USERTYPE en klik op STORE (rechtsboven in het scherm), Usertype is waarschijnlijk company_salesrep (wanneer de gebruiker alle klanten mag zien) of sales_agent (als hij alleen zijn eigen klanten mag zien conform het zg. customer access bestand)
> maak 2 regels lager een (tijdelijk) PASSWORD aan en klik links boven op STORE. Nadat de gebruiker is ingelogd in de app kan het password gewijzigd worden onder settings (tandwiel icoontje)
> De user is nu toegevoegd aan de lijst van gebruikers. KLIK op zijn emailadres om vervolgens de COLLECTIES AANVINKEN aan te vinken waar de gebruiker toegang tot moet hebben en klik linksboven op STORE.
En de gebruiker is ready to go!