De SFTP omgeving is ingericht. Hieronder de gegevens.

Er is op onze server een SFTP account voor jullie aangemaakt. Het SFTP programma wat je het beste (naar onze mening) kunt gebruiken heet FileZilla. (http://filezilla-project.org/)
Hier volgt de info van jullie SFTP server:
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
protocol: SFTP
host:
username:
password:
port: 22
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Als je hierin bent ingelogd zie je een aantal mappen staan. Wat belangrijk is om te weten is dat alle foto's in de Images map MOET komen. Dit is essentieel! Andere mappen zijn nl niet via http beschikbaar. Wel mag je bijvoorbeeld sub-mappen maken in de images map en ze daar in zetten.

De URL naar de foto's wordt dus straks:

(Ik zou straks .png gebruiken omdat je deze met een clear achtergrond kunt aanlevenen en dat lukt niet met .jpg)

Het voordeel is dat wij dus makkelijk deze foto kunnen resizen naar een thumbnail door deze link te gebruiken: