Reference zie ticket: https://support.apptitude.nl/a/tickets/51605

In dit voorbeeld was een “user” per ongeluk verwijderd. Er was toegang nodig tot bepaalde klanten (Company_Acess).

In het ticket stuurt ze een voorbeeld mee van een gebruiker welke toegang heeft tot de gevraagde klanten. Ze heeft toegang nodig tot de zelfde gebruikers als het voorbeeld.

Voorbeeld gebruiker (reference):

Gebruiker die “perongeluk” was verwijderd:

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zie de volgende stappen.

1. Ga naar de referenced user toe (dit voorbeeld: reine.berg@navipro.se).
  1. Wanneer je in zijn user tab zit, zet company op ALL.

Top scherm backend “view data for company” (laden kan even duren)

3. Maak een screenshot van de company access.
(de screenshot is handig; omdat je dan een overzicht hebt)

4. Ga naar de nieuwe aangemaakte user toe. (user die perongeluk verwijderd was)

Zet ook hier “view data for company” op ALL

5.Voeg de gewenste company_access toe. (“add” knop in “Company Access”)

6. VERGEET NIET OP STORE TE KLIKKEN!